Nieuwsbrief Zwerfafval - special - webinar wegwerpplastic

januari 2024

Speciale editie van deze nieuwsbrief over het webinar op 23 januari 2024 over de regelgeving wegwerpplastic. Voor meer informatie, zie de website Zwerfafval.

Lees de online versie

Webinar over regelgeving vanaf 1 januari 2024: consumptie op locatie

Op dinsdag 23 januari 2024 van 15:00 tot 16:30 uur organiseren we nogmaals het webinar over de regelgeving wegwerpplastic. Tijdens dit webinar gaan we in op wat dit voor u in de praktijk betekent. We geven hierbij praktijkvoorbeelden en beantwoorden meestgestelde vragen over het verbod op plastic wegwerpbekers en -bakjes bij consumptie ter plaatse vanaf 1 januari 2024.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor branchepartijen, leveranciers, kennisinstellingen en andere partijen die vragen krijgen over deze regelgeving. Ook is het webinar voor partijen die hun achterban willen informeren over de nieuwe regelgeving.

Aanmelden

Meld u aan voor het webinar. Wanneer we uw aanmelding hebben verwerkt ontvangt u een agendaverzoek met daarin de link om de bijeenkomst online bij te wonen. We verwerken uw aanmelding handmatig. Het kan daarom iets langer duren voordat u hier een bevestiging van ontvangt.