Ronde tafel: Hiaten in circulaire ontwerpopleidingen

Datum
Plaats in agenda
Tijd
14.00 tot uur
Locatie
Eindhoven
Doelgroep

Circulair ontwerpers, experts in het onderwijs en beleidsmakers.

Omschrijving

Op 7 december organiseren Rijkswaterstaat, Partners for Innovation en CIRCONNECT in Eindhoven een Ronde Tafel Discussie over de hiaten in de opleidingen voor circulair ontwerpen.

Circulair ontwerpers, experts in het onderwijs en beleidsmakers worden van harte uitgenodigd om de gesignaleerde leemtes te bespreken.

Tijdens deze besloten bijeenkomst staat de vraag centraal of gesignaleerde hiaten de juiste zijn en welke prioriteit hebben. Hoeveel ruimte is er binnen het onderwijs om de situatie te verbeteren? Hoe kunnen we dit aanpakken om ontwerpers goed op de toekomst en de circulaire transitie voor te bereiden?

Het doel van deze Ronde Tafel is om de relevante partijen te verbinden om zo de circulaire transitie te versnellen. CIRCONNECT en Rijkswaterstaat willen met samen met de deelnemers van de Ronde Tafel vervolgens een plan maken voor verbeteringen in circulair ontwerp onderwijs.

Aanmelden

Wil je meer weten? Of meepraten over dit onderwerp? Dat kan!  Neem dan contact op met F.poppelaars@partnersforinnovation.com