Regio Deal-dagen 2023

In september is het weer zover: de regionale Regio Deal-dagen 2023! Bent u van plan om samen met regionale partners een voorstel in te dienen voor een Regio Deal voor de vijfde of zesde tranche? Wilt u daarover in gesprek, uw voorstel aanscherpen of meer weten over brede welvaart, de betrokkenheid van de departementen en verschillende vormen van samenwerking? Kom dan naar één van de vier Regio Deal-dagen. U bent van harte welkom!

Op vier locaties in het land (Rotterdam, Tilburg, Apeldoorn en Groningen) wordt een Regio Deal-dag georganiseerd voor regionale partners die een voorstel voor een Regio Deal willen indienen. Toekomstige partners kunnen regionale overheden, kennis- en culturele instituten, ondernemers en maatschappelijke organisaties zijn.

Voorafgaand aan deze Regio Deal-dagen vindt een webinar plaats. In het webinar en tijdens de Regio Deal-dagen staan onder andere het doel van Regio Deals, de financiering en diverse vormen van samenwerking centraal. Tijdens de Regio Deal-dagen wordt uitgebreider ingegaan op deze thema’s. Ook kunt u in gesprek gaan met deskundigen over deze onderwerpen én met eerdere indieners van een Regio Deal over hun ervaringen.

Data en locatie webinar en Regio Deal-dagen

Rotterdam: woensdag 6 september (Bibliotheek Rotterdam)
Tilburg: donderdag 7 september (LocHal Tilburg)
Apeldoorn: woensdag 13 september (Coda Museum Apeldoorn)
Groningen: donderdag 14 september (Provinciehuis Groningen)

Het webinar vindt plaats op 4 september tussen 13.30 en 15.00 uur.

Programma

Het programma van elke Regio Deal-dag is hetzelfde.

10.00 – 10.30 uur       Inloop en registratie
10.30 – 12.15 uur       Plenair programma
12.15 – 13.15 uur       Lunch
13.30 – 14.15 uur       Themasessies ronde 1 (parallel)
14.30 – 15.15 uur       Themasessies ronde 2 (parallel)
15.15 – 16.15 uur       Napraten met koffie/thee/frisdrank

Tijdens de themasessies kunt u vragen stellen aan experts, ambtenaren van de ministeries en eerdere indieners van een Regio Deal. Op het aanmeldformulier kunt u zich inschrijven voor twee themasessies.

Meld u nu aan!

Aanmelden voor de Regio Deal-dagen in Rotterdam en Tilburg kan tot uiterlijk maandag 29 augustus. Komt u naar Apeldoorn of Groningen? Dan kunt u zich tot uiterlijk dinsdag 5 september aanmelden.  Enkele dagen voor de bijeenkomst ontvangt u een e-mail met praktische informatie.

Voor het webinar kunt zich hier aanmelden.

Contact

Op RVO.nl leest u alles over de indieningsprocedure van een voorstel voor een Regio Deal en het webinar.

Volg Regio Deals op LinkedIn en Twitter @Elkeregiotelt of meld u aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen rond Regio Deals.

Hebt u vragen over Regio Deals of bent u na aanmelding voor een Regio Deal-dag toch verhinderd? Neem contact op met regiodeals@minbzk.nl.


Onderwerpen en sprekers

Lees meer over de inhoud en sprekers van de plenaire sessies en themasessies.