Week van de circulaire economie

Van 6 tm 11 februari 2023 vindt weer de week van de circulaire economie plaats. Een week boordevol prachtige activiteiten en voor ieder wat wils. Het programma wordt dit jaar georganiseerd door lokale en regionale hubs, dus ook dichtbij zijn interessante activiteiten te vinden.

Wat is de week van de CE?

Professionals organiseren tijdens de week van de circulaire economie eigen evenementen over de circulaire economie. Het doel? De circulaire economie dichterbij brengen. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met de circulaire economie. De week van de circulaire economie is een initiatief van het Versnellingshuis.

Programma

Het programma is iets anders dan vorige jaren. Het organiseren van activiteiten wordt dit jaar (bijna) volledig overgelaten aan regionale hubs zoals biobased delta in Zeeland & Noord-Brabant en het Hof van Cartesius in Utrecht. Rondom deze hubs vinden verschillende inspirerende activiteiten plaats. Denk aan een sessie waarin alle opgedane kennis van het traject ‘Lisdodde voor Klimaatactie’ bij elkaar wordt gebracht. Of een webinar over circulaire kleding initiatieven van de Natuur en Milieufederaties.  Vind de activiteiten in jouw regio bij de hubs via de website.