Week van de CE 2019

De week van de Circulaire Economie

'Onvermijdelijk circulair', dat is van 14 tot en met 18 januari 2019 het thema van de Nationale Week van de Circulaire Economie bij Rijkswaterstaat. We kunnen en willen er immers niet meer omheen. Daarom heeft Rijkswaterstaat de ambitie om in 2030 volledig circulair te werken.

Circulair werken kunnen we niet alleen. Daarom dagen we medewerkers, infrabedrijven en samenwerkingspartners uit om samen met ons de transitie te versnellen. Kom tijdens de Week van de Circulaire Economie naar Rijkswaterstaat, krijg inzicht in onze circulaire activiteiten en uitdagingen en match je innovatie met de vragen van ons en andere opdrachtgevers.

Programma en video's

Bekijk het programma op de website van Eventtouch.

Enkele sessie van maandag 14-01 zijn live gestreamd en kunt u nu terugkijken! Momenteel is dit nog een stream van de gehele dag, u kunt zelf door de tijd scrollen om de sessies te bekijken. Losse video's van de sessies volgen z.s.m.

Presentaties

Kon u er niet bij zijn of wilt u nog eens rustig de presentaties terugkijken? Per dag of event zijn de presentaties hieronder te vinden.

Week van de CE Maandag 14 januari 2019 - LEF Future Lab, Utrecht

Deze dag stond kennisdeling centraal. De circulaire economie is onvermijdelijk, wat zijn de key-issues waarmee we aan de slag moeten?

Week van de CE Donderdag 17 januari 2019 - LEF Future Lab, Utrecht

De overheid als launching customer - matchmaking tussen opdrachtgevers en marktpartijen met circulaire innovaties.

Infratech 2019 - Ahoy, Rotterdam

Tijdens de Infratech was Rijkswaterstaat ook ruimschoots aanwezig en werden enkele sessies gegeven.

LEF Future Lab

Gedurende de week kon men elkaar ontmoeten en samen werken aan ideeën rondom een circulaire economie.
Bekijk enkele resultaten (pptx, 14 MB) van het LEF Future Lab.

Marc  Kolder maakte op maandag 14 januari 2019 illustraties (pdf, 3.1 MB) bij wat er zich afspeelde in het LEF Future Lab.

De activiteiten in het Lab en de centrale hal werden ook vastgelegd op beeld. Bekijk de foto's (pdf, 22 MB).

Voor foto's in bovenstaande PDF geldt dat Rijkswaterstaat te maken heeft met AVG wetgeving. Wij hebben daarom aangegeven dat er foto's zouden worden gemaakt voor verschillende publiciteitsdoeleinden. Mocht u buiten deze publicatie willen blijven, dan verwijderen we uw foto.

Krijtbord Week van de CE centrale hal