Toepassingstraject Schone stranden - 14-02-2019

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:00 tot
Locatie
Croeselaan 15, Utrecht
Doelgroep

Gemeenten

Omschrijving

Ben jij bezig met het schoonhouden van de stranden, maar vraag je je af hoe je dit nóg beter kunt doen of nóg beter kunt uitbesteden? Wil je weten hoe anderen ervoor zorgen dat bezoekers afval in een afvalbak gooien, hoe ze de parkeerplaats bij het strand schoonhouden of paviljoenhouders activeren bij het schoonhouden van het strand? Doe dan mee met het toepassingstraject schone stranden dat start op 14 februari 2019 (‘s ochtends).
 
In dit toepassingstraject voor gemeenten gaan we samen aan de slag met het maken van een goede probleemanalyse en het ontwikkelen van een schoon-aanpak die past bij jouw situatie. Daarbij krijg je ondersteuning in de vorm van start- en intervisiebijeenkomsten, een digitaal communicatieplatform en waar nodig maatwerkadvies. Daarnaast is er een toepassingspakket beschikbaar met een bundeling van inspiratielijsten, tips, stappenplannen en hulpmiddelen. Hierbij maken we uiteraard gebruik van de nieuwste kennis en voorbeelden uit het land van effectieve aanpakken voor schone stranden.

Deelname aan de toepassingstrajecten is gratis. Wel verwachten we dat je serieus aan de slag gaat met de aanpak van stranden in je gemeente en ook voldoende tijd vrijmaakt om hier mee aan de slag te gaan.
 
Op 14 februari wordt gezamenlijk bepaald of er nog een volgende bijeenkomst komt.

Kosten

Deelname aan de toepassingstrajecten is gratis.

Aanmelden