Kick-off toepassingstraject Schone Evenementen

Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:30 tot
Locatie
Rijkswaterstaat locatie Croeselaan 15, Utrecht (direct naast Utrecht Centraal)
Doelgroep

Gemeenten die actief aan de slag willen met de aanpak van schone evenementen in hun gemeenten

Omschrijving

Ben jij bezig met de aanpak van schone evenementen, maar vraag je je af hoe je organisaties van evenementen enthousiast kunt maken voor de schoon-zaak? Of wil je voorwaarden voor schone evenementen opnemen in je vergunningenbeleid of APV, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of loop je tegen andere problemen aan rondom evenementen als koningsdag, braderieën of carnaval in jouw gemeente? Kom dan naar de kick-off van het toepassingstraject Schone Evenementen op maandag 23 april 2018 in Utrecht.

Meer informatie

Toepassingstraject

Een toepassingstraject is een themagericht leer-en-doe-traject waar je met een groep van 10 – 15 gemeenten aan deelneemt. We gaan samen aan de slag met het maken van een goede probleemanalyse en het ontwikkelen van een schoon-aanpak die past bij jouw situatie. Daarbij krijg je ondersteuning in de vorm van drie bijeenkomsten (start-, tussentijds en afronding), een digitaal communicatieplatform en waar nodig maatwerkadvies.

Daarnaast is er een toepassingspakket beschikbaar met een bundeling van inspiratielijsten, tips, stappenplannen en hulpmiddelen. Hierbij maken we uiteraard gebruik van de nieuwste kennis en voorbeelden uit het land van effectieve aanpakken voor schone evenementen.

Deelname aan de toepassingstrajecten is gratis. Wel verwachten we dat je serieus aan de slag gaat met de aanpak van evenementen in je gemeente en ook voldoende tijd vrijmaakt om hier mee aan de slag te gaan.

Aanmelden

Enthousiast geworden om met schone evenementen aan de slag te gaan? Meld je dan direct aan voor de kick-off bijeenkomst op 23 april via stefan.vander.wal@rws.nl.