Kom naar de Regiodagen CE-aanpak!

Wat zijn de Regiodagen CE-aanpak?

Tijdens de Regiodagen CE-aanpak ontdek je hoe je komt tot een circulaire aanpak die werkt voor jouw gemeente of regio. Je leert meer focus aan te brengen en draagvlak te creëren en krijgt tools en middelen aangeboden die je direct kunt benutten. Je krijgt beter zicht op wat er op CE-gebied speelt in jouw regio. Maar ook welke rollen je kunt vervullen en wat de rol is van andere partijen binnen jouw regio. Tijdens verschillende werksessies maak je de vertaalslag naar wat je (nog meer) aan CE kunt doen binnen jouw gemeente en regio. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt hoe je zowel intern áls extern meer draagvlak voor circulariteit kunt creëren. Je gaat naar huis met een persoonlijk CE-actieplan en leert de belangrijkste CE-partners in jouw regio kennen.  Samen maak je de transitie naar volledige circulariteit namelijk een stuk makkelijker.

In deze video doet Frans Timmermans een oproep om naar de Regiodagen CE-aanpak te komen.

Voor wie zijn de Regiodagen CE-aanpak?

De Regiodagen zijn uitsluitend voor medewerkers van overheden die bij een gemeente werken als (beleids)medewerker, project- of programmaleider op het gebied van circulaire economie. Werk je bij een provincie, waterschap of omgevingsdienst in een vergelijkbare functie én ben je op zoek naar meer samenwerkingsmogelijkheden met gemeenten? Dan ben je ook van harte welkom!

Meer info en aanmelden

Wil jij jouw kennis over CE verdiepen, delen én je regionale netwerk versterken? Bekijk wanneer de Regiodagen CE-aanpak bij jou in de buurt zijn en meld je aan!